Green Binominal: afine, ferma, fructe de padure, fructe proaspete, Maramureș

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea site-ului greenbinominal.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Green Binominal isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs GreenBinominal, este recomandat să cititi cu atentie informatiile prezentate. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Acest site este intretinut si administrat de Green Binominal SRL
Proprietarul site-ului este Green Binominal SRL.
Green Binominal SRL are sediul social in Baia Mare, Str. Oituz nr. 2C, ap. 2, jud. Maramures, adresa de email office@greenbinominal.ro. Green Binominal SRL este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J24/1102/2015, cod fiscal 35205378.

Intregul continut al site-ului greenbinominal.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea greenbinominal.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul greenbinominal.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitari ale responsabilitatii

Green Binominal SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul greenbinominal.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Green Binominal SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau email-urile trimise in numele greenbinominal.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Green Binominal SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Green Binominal SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Green Binominal SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Green Binominal SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii GreenBinominal SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii GreenBinominal SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Green Binominal SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Green Binominal SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Solutionarea reclamatiilor

Green Binominal SRL isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta GreenBinominal SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Green Binominal SRL in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor GreenBinominal SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de GreenBinominal SRL de la acest client.

Preturi. Taxe suplimentare

Pretul si modalitatea de plata sunt mentionate in fiecare comanda.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente. Green Binominal SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@greenbinominal.ro.

Confirmarea comenzii

Valoarea minima a unei comenzi plasate pe site-ul greenbinominal este de 500 lei.

Dupa plasarea cu succes a comenzii pe site-ul greenbinominal.ro, clientul va primi un email de confirmare si de acceptare a comenzii din partea Green Binominal SRL. In acel moment va exista un contract intre client si Green Binominal SRL.

Livrarea produselor

Informatii despre livrarea produselor gasiti la pagina Conditii de livrare.

Politica de returnare a produselor

Informatii despre politica de returnare a produselor gasiti la pagina Politica de retur.