Green Binominal: afine, ferma, fructe de padure, fructe proaspete, Maramureș

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul greenbinominal.ro apartine companiei Green Binominal SRL, avand sediul social in Baia Mare, Str. Oituz nr. 2C, ap. 2, jud. Maramures, adresa de email office@greenbinominal.ro. Green Binominal SRL este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J24/1102/2015, cod fiscal 35205378

Datele cu caracter personal prelucrate

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal o puteti citi pe pagina Politica de confidentialitate.

Colectam urmatoarele tipuri de date personale:

 • Nume, prenume
 • Email
 • Numar de telefon
 • Detalii de facturare, plata si livrare

De ce avem nevoie de datele cu caracter personal

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va putea oferi in bune conditii serviciile noastre.

Comenzi:

 • Nume, prenume - pentru livrarea produselor comandate
 • Email - folosita pentru confirmarea comenzii si pentru informatii legate de statusul comenzii
 • Numar de telefon - pentru a va putea fi contactati de catre curier pentru livrarea produselor sau  in cazul in care apar probleme la livrarea produselor
 • Adresa - aceste date sunt folosite pentru livrarea produselor si pentru emiterea facturii

Suport:

 • Nume, prenume - pentru identificarea persoanei
 • Email - pentru comunicari cu dvs
 • Numar de telefon - pentru comunicari telefonice in cazul in care este nevoie pentru rezolvarea unor probleme
 • IP, detalii sesiune - pentru suport prin chat si verificare istoric pagini vizitate pe site-ul nostru

Utilizare site:

 • IP - filtrare, detectare atacuri prin internet
 • Nume, prenume, email - informatiile contului dvs sunt pastrate in baza noastra de date pentru a va putea oferi o experienta personalizata

Comportament online:

 • IP, istoria navigarii - aceste date sunt transmise tertilor, asa cum este explicat acest lucru in pagina Politica de cookie-uri

Ce facem cu datele cu caracter personal

Datele sunt prelucrate in cadrul companiei Green Binominal SRL, situata in Romania.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne putea desfasura activitatea in bune conditii:

 • Google Analytics - furnizor de analiza trafic web
 • MobilPay/Netopia - furnizor servicii plata cu cardul online
 • Facebook - furnizor de analiza trafic web
 • Fan Courier, Urgent Cargus, Sameday - furnizori de servicii de curierat

Cat timp se pastreaza datele cu caracter personal

Pentru comenzile de pe site-ul nostru, datele dvs cu caracter personal vor fi pastrate timp de 10 ani, conform dispozitiilor privind documentele financiar-contabile, nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt pastrate. Dupa 10 ani, acestea vor fi distruse.

Informatii legale

Putem divulga informații personale dacă avem, de bună credință, convingerea că acest lucru este necesar, printr-o citație sau altă ordonanță judiciară sau administrativă sau, altfel, prin orice alt procedeu cerut de lege. În plus, putem divulga informații personale în care, cu bună-credință, considerăm că este adecvat sau necesar să prevenim încălcarea Termenilor și Condițiilor sau a celorlalte acorduri; pentru a lua măsuri de precauție împotriva răspunderii; pentru protejarea drepturilor, a proprietății sau a siguranței informațiilor, a oricărei persoane sau a publicului larg; pentru a menține și proteja securitatea și integritatea serviciilor sau infrastructurii noastre; pentru a ne protejăm pe noi și serviciile noastre de utilizări frauduloase, abuzive sau ilegale; pentru a ne investiga și să apăra împotriva cererilor sau a afirmațiilor terților; pentru asistarea agențiilor guvernamentale.

Este posibil să împărtășim informații agregate si neidentificate cu clienții, clienții potențiali, partenerii sau presa, pentru a demonstra utilizarea serviciillor, pentru a indentifica tendințele publicității și pentru a genera publicitate pentru serviciile noastre.

Drepturile utilizatorilor

Dacă aveți motive să credeți că orice date cu caracter personal pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@greenbinominal.ro.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, ne puteți contacta la următoarea adresa de e-mail office@greenbinominal.ro.Vom lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ANSPDCP.

Comunicari. Comunicari de marketing

Dacă ați optat pentru primire de comunicări de la noi, vă putem trimite mesaje administrative, actualizări referitoare la cont, privind site-ul, acolo unde este permis de legislația aplicabilă, informații referitoare la ofertele noastre, produse și servicii, inclusiv prin actualizări de rețele sociale, prin e-mail și prin poștă. Dacă nu mai doriți să primiți mesaje de e-mail comerciale, puteți indica preferințele dvs. privind mesajele comerciale pe e-mail, urmând pașii descriși în acele mesaje sau trimitand direct un email la adresa: office@greenbinominal.ro.

Siguranta informatiilor

Siguranța informațiilor dvs. este importantă pentru noi, incluzând, dar fără a se limita la, informațiile personale colectate prin site-ul și serviciile noastre. Folosim măsuri de securitate rezonabile pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării informațiilor personale aflate sub controlul nostru, atât în ​​timpul transmiterii, cât și după ce o primim. Aceasta include, dar nu se limitează la, utilizarea firewall-urilor și criptarea datelor. Deși facem eforturi de bună-credință pentru a menține securitatea acestor informații personale, nici o metodă de transmitere pe Internet sau o metodă de stocare electronică nu este 100% sigură și nu putem garanta că va rămâne liber de acces neautorizat, utilizare, dezvăluire sau modificare. Ne străduim să asigurăm integritatea și securitatea rețelelor și a sistemelor noastre, dar nu putem garanta că măsurile noastre de securitate vor împiedica persoane neautorizate să acceseze ilegal sau să obțină aceste informații.

Dacă aflăm despre o încălcare a securității care implică informațiile dvs. personale, este posibil să încercăm să vă informăm în mod electronic, astfel încât să puteți urma pași de protecție adecvați. Prin utilizarea site-ului nostru sau a furnizării de informații personale către noi, sunteți de acord că putem comunica cu dvs. în mod electronic, cu privire la problemele de securitate, confidențialitate și administrative legate de utilizarea de către dvs. a site-ului nostru. Dacă apare o încălcare a sistemelor de securitate, este posibil să afișăm o notificare pe pagina noastră de pornire sau în altă parte pe site și vă putem trimite un e-mail la adresa pe care ne-ați furnizat-o.